Samenwerken met &CO

Het draait natuurlijk allemaal om een interim of zzp- opdracht. En die zoeken we voor je, dat spreekt voor zich.

We zijn goed thuis in de wereld van IT. Je kunt zelf zoeken naar een opdracht in ons opdrachtenoverzicht als je bij CO bent ingeschreven. Maar eerlijk gezegd: we vinden dat de tweede stap. We denken dat we het beste samenwerken als we elkaar kennen. Dus pakken we het zo aan:

stap 1 - kennismaken We beginnen onze samenwerking met een goed gesprek. We brengen kennis, ervaring en verwachtingen in kaart. Maar natuurlijk ook je ambitie: wat wil je op korte termijn, wat op de lange termijn en waar wil je aan de slag?

stap 2 - een opdracht zoeken Op de website kun je zelf een opdracht zoeken. Maar onze recruiters kunnen ook actief voor je zoeken naar een opdracht.

stap 3 - een contract Je opdracht leggen we vast in een contract waarin alles geregeld is dat geregeld moet worden. Niets meer en niets minder. Over juridische kwesties hoef je je geen zorgen meer te maken.

De administratie die samenhangt met de uitvoering van het contract nemen wij op ons. Natuurlijk voor zover we dat kunnen want bepaalde zaken, zoals urenverantwoording of het sturen van een factuur, doe je zelf.

stap - 4 begeleiding Op ieder moment dat je daar behoefte aan hebt, kun je overleggen met &CO over ieder aspect van je opdracht. Over loopbaanplanning en persoonlijke ontwikkeling bijvoorbeeld, of over 'kwesties' die spelen op de werkvloer.

 

De kosten en de baten (vooral de baten natuurlijk)

Kosten moeten minimaal zijn, weet iedere ondernemer. Dat zijn ze ook als we samenwerken. We zorgen voor een mooi tarief. Onder andere doordat we de  keten kort houden -bij voorkeur de 3-traps keten 'zzp-er / &Co / opdrachtgever'. En we betalen prompt.